Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Dojčenie a chioská masticha
Otázka
Dobrý deň, vrátil sa mi žiaľ helicobacter a rada by som si nasadila chiosku mastichu nakoľko mi nikdy 3 kombinácie antibiotík nepomohli len tento produkt a zmizol mi HB úplne otázka je ci ho môžem popri dojčení 3 krát denne 2 tabletky alebo skončiť dojčenie. Malý bude mať 2 roky a dojčím ráno a večer ale nechcem sa toho ešte vzdať a na letáku je konzultovať s lekárom. Ďakujem veľmi pekne za radu. Nechcem dieťatku ublížiť.
Odpoveď
Milá Veronika,
tento produkt nepredstavuje žiadny problém pri dojčené, pretože neovplyvní Vaše dojčené dieťatko. Nie je dôvod na to, aby ste prestávali s dojčením, táto látka nebude mať na vášho syna terapeutické ani vedľajšie účinky. V tomto kontexte nemáte dôvod na obavy a môžete pokračovať v dojčení.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety