Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Dojčenie a dlhšie prestávky medzi ním 2
Otázka
Ďakujem krásne za odpoved práveže malinká dudlik nemá odmieta ho a ručičky má zaviazané v zavinovačke. Ak teda odsajem s nieje mi nepríjemný pocit plných pŕs je to úplne v poriadku ? Ďakujem krásne a som vďačná že mám možnosť zistiť takouto formou odpovede na moje otázky robíte úžasnú prácu
Odpoveď
Milá Ivana,
ďakujeme za vaše milé slová a aj za spresnenie otázky, ku ktorej sme vám odpovedali v tomto odkaze:
https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=9329
Za okolností, ktoré spomínate, vám odporúčame v noci bábätko nedávať do zavinovačky, pretože jej používanie môže maskovať (aj cez deň) znaky pripravenosti bábätka na dojčenie a je možné, že bábätko v zavinovačke sa nezobudí dostatočne často.
Čo sa týka odsatia mlieka, ak sa bábätko skutočne napriek všetkému v noci nezobudí a vy máte pocit plných prsníkov, môžete si odsať mlieko. Odporúčame vám prejsť detaily vašej situácie s laktačnou poradkyňou, aspoň online formou, aby bolo zrejmé, že bábätko počas dňa získava dostatok mlieka a v noci sa urobili všetky kroky preto, aby sa bábätko dojčilo, keď by to potrebovalo.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety