Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_iaet50k5r0cg0mav8ejm88eakj, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/mamila.sk/engine/libs/class.admin.php on line 39

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/php/sessions) in /var/www/mamila.sk/engine/libs/class.admin.php on line 39
Kojenie a ockovanie proti covidu Astrazeneca (9319) - Poradňa dojčenia | MAMILA, o. z.
SK / CZ / UA

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5

Kojenie a ockovanie proti covidu Astrazeneca

Otázka

Dobry den.Prosim Vas pekne o radu.Mam skoro rocnu dcerku ,ktoru kojim.Normalne jedlo jej chuti ,ale papa malinko.Mam moznost sa zaockovat proti Koronavirusu s ockovacou latkou Astrazeneca,nakolko som este pracovnik v skolke a tu v Nemecku sa idu vsetci pracovnici v skolkach ockovat,no kto teda chce.Ja som sice na materskej,ale ponukli mi to,lebo ze so stale ich zamestnanec. Prosim Vas o radu.Viem,ze nie su ziadne studia ohladom kojenia a ockovania.No rada by som dcerku nadalej kojila,ale mam strach,ci sa jej nieco nemoze stat.Dcerka ma alergiu na mliecnu bielkovinu,tak som rada,ze pije aspon moje mlieko,kedze obe nemozme normalne. Moja detska lekarka mi radi odstavit. Dakujem

Mirka | 26.02.2021, 21:42

Odpoveď

Milá Mirka,

táto otázka je teraz veľmi častá a preto sme pripravili podrobný článok s vysvetleniami, prečo je pre vaše bábätko bezpečnejšie, aby ste pokračovali v dojčení, keď sa dáte zaočkovať:

https://www.mamila.sk/sk/pre-matky/dojcenie-a/veda/ockovanie/

V čase pandémie je predčasné odstavenie dieťaťa ten najhorší krok, ktorý je možné matke navrhnúť. Pokračujte v dojčení, dojčenie nijako nečasujte po očkovaní, neobmedzujte a dojčite tak, ako to dieťatko potrebuje.

Podporte nás

Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.

Tím poradkýň o. z. MAMILA

Späť na zoznam otázok
Poradňa dojčenia

4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.

prejsť do poradne
Nájdite poradkyňu

200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.

vyhľadať poradkyňu
Kniha o dojčení

Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.

objednať knihu

MAMILA o.z

MAMILA je občianske združenie, ktoré poskytuje pomoc, poradenstvo a podporu počas celej doby trvania dojčenia. Veľmi dobre rozumieme frustrácii matiek, ktoré sa rozhodnú dojčiť a zistia, že iba rozhodnutie nestačí. Potrebujú, aby im niekto skutočne pomohol. Takúto pomoc poskytujú poradkyne pri dojčení združené v o. z. MAMILA, ktoré vzniklo dňa 9. 8. 2002.
Viac o združení

Podporte nás

Vykonávame veľké množstvo činností. Poradenstvo, osvetu, vzdelávanie, bojujeme za zmenu legislatívy, suplujeme štát… Naše personálne a finančné zdroje sú obmedzené a preto nám pomôže každá podpora a príspevok. Ďakujeme Vám za podporu!
Podporiť o.z. MAMILA

MAMILA o.z

MAMILA je občianske združenie, ktoré poskytuje pomoc, poradenstvo a podporu počas celej doby trvania dojčenia. Veľmi dobre rozumieme frustrácii matiek, ktoré sa rozhodnú dojčiť a zistia, že iba rozhodnutie nestačí. Potrebujú, aby im niekto skutočne pomohol. Takúto pomoc poskytujú poradkyne pri dojčení združené v o. z. MAMILA, ktoré vzniklo dňa 9. 8. 2002.
Viac o združení

Podporte nás

Vykonávame veľké množstvo činností. Poradenstvo, osvetu, vzdelávanie, bojujeme za zmenu legislatívy, suplujeme štát… Naše personálne a finančné zdroje sú obmedzené a preto nám pomôže každá podpora a príspevok. Ďakujeme Vám za podporu!
Podporiť o.z. MAMILA

Videá

Inštruktážne videá
Kontakt koža na kožu
Videá o dojčení
Predchádzajúci Nasledujúci