SK / CZ / UA

Kojenie a bolava osmicka

Otázka

dobry den,par dni ma pobolieva osmicka ktora sa mi tlaci von. rada by som sa spytala na nasledovne : 1, ak mi vyskoci teplota mozem pokracovat v kojeni? 2, co by mi mohlo pomoct na ulavu od bolesti a co by bolo zaroven bezpecne pocas kojenia? Dakujem velmi pekne za vas cas a radu.

ivca | 28.01.2013, 22:16

Odpoveď

Milá Ivca,

samozrejme, môžete podstúpiť všetky potrebné ošetrenia, vyšetrenia aj zákroky, pre riešenie vašej situácie a súčasne bez prerušenia pokračovať v dojčení.

Prečítajte si túto odpoveď z poradne o trhaní zuba počas dojčenia:

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=510

Môžete dojčiť aj pri zvýšenej teplote, aj pri horúčke.

Proti bolesti môžete počas dojčenia užívať všetky lieky, ktoré by ste bežne užívali, keby ste mali bolesti a nedojčili by ste. Prečítajte si túto odpoveď z poradne venujúcu sa tejto téme:

http://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=643

Podporte nás

Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.

Tím poradkýň o. z. MAMILA

Späť na zoznam otázok
Poradňa dojčenia

4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.

prejsť do poradne
Nájdite poradkyňu

200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.

vyhľadať poradkyňu
Kniha o dojčení

Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.

objednať knihu

MAMILA o.z

MAMILA je občianske združenie, ktoré poskytuje pomoc, poradenstvo a podporu počas celej doby trvania dojčenia. Veľmi dobre rozumieme frustrácii matiek, ktoré sa rozhodnú dojčiť a zistia, že iba rozhodnutie nestačí. Potrebujú, aby im niekto skutočne pomohol. Takúto pomoc poskytujú poradkyne pri dojčení združené v o. z. MAMILA, ktoré vzniklo dňa 9. 8. 2002.
Viac o združení

Podporte nás

Vykonávame veľké množstvo činností. Poradenstvo, osvetu, vzdelávanie, bojujeme za zmenu legislatívy, suplujeme štát… Naše personálne a finančné zdroje sú obmedzené a preto nám pomôže každá podpora a príspevok. Ďakujeme Vám za podporu!
Podporiť o.z. MAMILA

MAMILA o.z

MAMILA je občianske združenie, ktoré poskytuje pomoc, poradenstvo a podporu počas celej doby trvania dojčenia. Veľmi dobre rozumieme frustrácii matiek, ktoré sa rozhodnú dojčiť a zistia, že iba rozhodnutie nestačí. Potrebujú, aby im niekto skutočne pomohol. Takúto pomoc poskytujú poradkyne pri dojčení združené v o. z. MAMILA, ktoré vzniklo dňa 9. 8. 2002.
Viac o združení

Podporte nás

Vykonávame veľké množstvo činností. Poradenstvo, osvetu, vzdelávanie, bojujeme za zmenu legislatívy, suplujeme štát… Naše personálne a finančné zdroje sú obmedzené a preto nám pomôže každá podpora a príspevok. Ďakujeme Vám za podporu!
Podporiť o.z. MAMILA

Videá

Inštruktážne videá
Kontakt koža na kožu
Videá o dojčení
Predchádzajúci Nasledujúci

Naši partneri