Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Jak vrátit mimčo k prsu
Otázka
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, mám doma 6 týdenní miminko, které odmítá pít z prsa. Protože mám málo mléka, musím dokrmovat z lahve sunarem, tudíž mi začal bojkotovat kojení a při dání prsa do úst, začne neutišitelně plakat. Ze začátku aspoň jednou natáhl, pak začaly scény, ale teď už stačí prso pouze přiložit a malej dělá histerické scény a prostě pít nechce, takže jsme na umělém a když něco odsaju, tak mu to dám do lahvičky. Prosím o radu, fakt jsem už zoufalá. Nevím, jestli ho i sebe dál trápit, nebo zkoušet dál. Ještě podotknu, že jsem kojila přes kloboučky, bradavku odmítal.
Odpoveď
Milá Michaelo,
v tejto situácii plne platí to, čo sme napísali v predchádzajúcej odpovedi pre vás, kde sme vám dali odkaz na túto odpoveď z poradne:
https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=2845
Obráťte sa čo najskôr na poradkyňu pri dojčení osobne, pretože v tejto situácii potrebujete okamžitú pomoc a postupy, ktoré je najlepšie, ak vám ukáže osoba, ktorá má potrebné zručnosti. Vaše bábätko je maličké a ešte stále je veľká šanca, že sa prisaje, ak sa uplatnia postupy, ktoré odporúčame v uvedenej odpovedi.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety