Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Dojčenie a Inozitol
Otázka
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Trpím silným PCO syndrómom. Momentálne mám 10 mesačné dieťa z umelého oplodnenia a stále kojím, ale zároveň sa snažíme otehotnieť prirodzene. Veľa som čítala o Inozitole a rozhodla som sa ho užívať spolu so širokou škálou vitamínov, aby som dosiahla, podľa možností, čo najlepšiu hormonálnu rovnováhu. Moja otázka znie, či je problém, ak si dávam ráno INOFOLIC combi, cez obed si dávam rad vitamínov (A, B-complex, C, D, E, Kyselina Listová, Mg-Ca-Zn, Se, Beta Karotén, Fe, Omega 3 mastné kyseliny, Magne B6, Jód) a spolu s tým si dávam aj 2g čistého Inozitolu v prášku do džúsu, no a pred spaním si dávam ešte INOFOLIC Plus. Dokopy mám denne dávku inozitolu cca 3,15 g. Môže to nejako nepriaznivo pôsobiť na kojenie? Alebo to má skôr priaznivý účinok? Pretože na internete som sa o vplyve čistého inozitolu na kojenie nedočítala nič. Ďakujem krásne za odpoveď.
Odpoveď
Milá Zuzana,
z hľadiska dojčenia nepredstavuje užívanie inozitolu vôbec žiaden problém, rovnako ako vitamíny, ktoré potrebujete užívať. K tejto téme vás možno zaujme aj táto odpoveď z našej poradne dojčenia:
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety