Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Nimesil
Otázka
Dobrý deň. Kojím 3-rocneho chlapca. Intenzita kojenia je premenlivá, zavisi od toho, či je pracovný deň, ci víkend, od denného programu. "Didinka" je však u nás stále aktuálna deň, noc. Mám bolesti bedrového kĺbu a dostala som liek Nimesil, spolu s nekompromisnym zákazom dojčenia od lekára. Napriek tomu, že syn je už "veľký", cítim, že mám dilemu. Rada by som rozhodnutie skončiť nechala na ňom (liek mám užívať až 30 dni). Prosím, aký je váš názor? Je liek Nimesil tak nebezpečný pre "veľké" dojčiace dieťa, že mám radšej dojčeniu zabraňovať a syna k dojčeniu nepustiť? Ďakujem za vašu odpoveď.
Odpoveď
Milá Lenka,
z hľadiska dojčenia je pre vás aj vaše dieťatko v tejto situácii bezpečnejšie pokračovať v dojčení a to aj v prípade, že by sa vaše dieťa dojčilo „často“ (3-ročné dieťa môže naďalej byť dojčené veľmi často v noci aj cez deň a je to pre neho dôležité) a aj v prípade, že pôjde o dlhodobejšie užívanie tohto lieku. Prečítajte si aj tieto vysvetlenia:
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety