Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Kde zohnať mm pre 3 mes. dieťa ?
Otázka
Dobrý deň,ja som pisala aj včera,velmi vas prosím este o pomoc, keby ma aj nejaka poradkyna mohla kontaktovat,zaplatím akukolvek sumu, ale som zufala. Syncek po operacii lezi v nemocnici,ma silny zapal a podavaju mu uz tretie antibiotika do žily. Ja som totalne prisla o mlieko a maly nechce vobec prijat um, ani z flase ani zo striekacky, mam strach ze je o hlade a berie lieky. Prosim vas kde mam zháňať mliecko na darovanie alebo aj zaplatim hocijaku cenu,aspon na tych par dni kym berie lieky. Dakujem
Odpoveď
Milá Zuzka,
zoznam poradkýň, na ktoré sa môžete obrátiť podľa miesta bydliska, uvádzame v tomto odkaze:
https://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/
Odporúčame vám vybrať si z tohto zoznamu poradkyňu, s ktorou by ste mohli osobne alebo aspoň telefonicky prekonzultovať detaily vášho prípadu, pretože vo vašej otázky nie je uvedených dostatok detailov – vek bábätka, či sa prisáva (dojčí) a ďalšie detaily, ktoré by boli potrebné pre individualizovanú odpoveď na vašu otázku. Poradkyňa pri dojčení vám môže pomôcť zvýšiť tvorbu vášho materského mlieka a v prípade nutnosti dokrmovania vám môže poskytnúť kontakty na banky materského mlieka, v ktorých by ste mohli získať darcovské materské mlieko alebo kontakty na ženy, s ktorými pracuje a ktoré by vám mohli darovať svoje materské mlieko. Okrem toho sa oplatí poradkyňu pri dojčení kontaktovať aj preto, že v prípade, že sa bábätko prisáva, mohla by vám ukázať, ako bábätko dokrmovať priamo na prsníku bez nutnosti použitia fľaše či inej metódy kŕmenia:
https://www.mamila.sk/pre-matky/pomoc-pri-dojceni/ako-dokrmit-priamo-na-prsniku/
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety