Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Sirup proti kaslu
Otázka
Dobry den. Noja dcerka ma 3 mesiace a je plne kojena ale bohuzial som ochorela a uz sa to so mnouu taha asi aj tyden a uz aj dcerka ochorela. Ona lieciky ma ale ja som si v lekarni kupila sirup proti kaslu z brectanovych listov (Hedelix). Odporucili mi ho v lekarni ale samozrejme vnutri je napisane ze "na odporucenie lekara" tak teraz neviem ci ho mozem uzivat aby neurobil zle dcerke v mliecku alebo ako? Dakujem za radu.
Odpoveď
Milá Iveta,
je veľmi dôležité, že práve v tomto čase dojčíte a pokračujete v dojčení, pretože vaše bábätko teraz potrebuje získavať protilátky a stovky ďalších látok, ktoré podporujú jej imunitnú odpoveď na ochorenie. Sirup proti kašľu môžete pokojne počas dojčenia používať a nemusíte dojčenie nijako obmedzovať alebo časovať podľa jeho použitia. Toto nijako neovplyvní tvorbu materského mlieka, ani jeho zloženie.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety