Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
BLACK MAMBA
Otázka
Dobrý deň. Chcela som sa spýtať, či by som nemohla užívať spaľovač "BLACK MAMBA" popri kojení. Kamarátka ho užíva (ale nekoji) a dosť schudla. Je na ten spaľovač mmoho skvelých recenzií. A keďže som po pôrode 7 mesiacov a vyzerám zle, pomohlo by mi to. Mám pár mesiacov do svadby tak sa musím trochu vzchopiť. Spaľovač sa dáva 1 krát denne, ráno po jedle. Čiže keby dcérku (7 meaačnú) ráno nakojím a po kojení užijem tabletku ? Lebo potom papa až o ďalšie 3 hodiny a to jej dávam ovocie/ovocné výživy a pod. Čiže moje mlieko by pila až po 6 hodinách po užití spaľovača. Tak sa chcem spýtať, či smiem alebo nie :) Ďakujem !
Odpoveď
Milá Monika,
z hľadiska dojčenia vám odporúčame vyskúšať iné možnosti regulácie telesnej hmotnosti. Tento prípravok z hľadiska dojčenia a vplyvu na bábätko môžete užívať a dojčenie nemusíte nijako časovať, avšak predstavuje problém z hľadiska možného zníženia tvorby mlieka. A zníženie tvorby mlieka môže spôsobiť predčasné odstavenie aj v prípade, že ide o staršie bábätko, zvlášť, ak píšete, že bábätko máva veľké pauzy medzi dojčeniami. Prečítajte si tento materiál, aby ste sa dozvedeli, aké kroky sú dôležité pre pokračovanie v dojčení aj po šiestom mesiaci:
https://www.mamila.sk/clanky-o-dojceni/ako-pokracovat-v-dojceni-po-6-mesiaci/
Je pre vás dôležité vedieť, že z hľadiska dojčenia môžete upraviť aj svoju stravu, môžete držať diétu a takisto počas dojčenia nepredstavuje problém cvičenie, pretože v tejto oblasti sa tiež dojčiace ženy často dozvedajú rôzne nesprávne informácie, ktoré vyvolávajú dojem, že žena počas dojčenia nemôže nič riešiť.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety