Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Alavis pro koně nebo jiný kolagen při kojení?
Otázka
Zdravim. (kopiruju svuj dotaz z jedne internet.skupiny, kde mi nedokazali odpovedet) Mam dotaz. Uzivate nektera kolagen pro kone (Alavis nebo jiny) nebo kolagen pro lidi pri kojeni? Mam 3 a 3/4 letou dceru (v rijnu 4), kojime uz malo..rano a vecer..nekdy pres den. Nic mega, ale stale kojim. Do samoodstavu. Jenze mam uz dlouhodobe problemy s nohama, a misto brani leku jsem se rozhodla pro samoodstav. Kolagen..cisty kolagen by snad nemel ublizit si myslim..ale nevim. A hodne jsem cetla i slysela, ze kolagen pro kone lidem pomaha o to vic. A ze skutecne funguje a lide maji velike zlepseni co se kloubu tyce, atd. Proto by me zajimal nazor na tyto preparaty..jake mate zkusenosti, popr.pokud znate nejake clanky, odkazy, apod.,ktere by mi pomohly se rozhodnout ho bud zacit brat nebo absolutne ne. Mam bolesti, zasahuje mi to do bezneho zivota, ale kdyz uz jsem dosla s dcerou az sem, nechci utnout to co si ma rozhodnout jakoby sama. Samoodstav. Takze hledam nejaky kompromis, varianty, aby ona mohla mit to sve a ja byla zaroven v pohode...zdravotne na tom o chlup lip nez jsem. Dekuji za nazory, napady a hlavne zkusenosti. ;) (laktacni poradkyne prosim o radu, pokud znaji odpoved)
Odpoveď
Milá Evo,
z hľadiska dojčenia je jedno, aký konkrétny výrobok s obsahom kolagénu budete používať, kolagén nepredstavuje žiaden problém pre dojčenie, nebude ovplyvňovať zloženie ani tvorbu materského mlieka.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety