Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Vyrazky
Otázka
Dobry den, chcela by som sa opytat, syna kojim uz 4m bez problemov, avsak zacali sa mi vyhadzovat len po prsnikoch vyrazky, nieco ako vredy, ktore nasledne puknu ostane po nich "dierka" a potom ked sa to zahoji jazva, neboli to, nesvrbi, nemokva.. gynekolog povedal ze to mam kvoli dojceniu, ze sa mi tam nieco upchava nejake cievky, ked dokojim prejde to. Stretli ste sa uz s tym?
Odpoveď
Milá Hedviga,
dojčenie sa mylne považuje za vinné za všetko, čo sa deje v živote ženy alebo jej bábätka. Ako sa dá vysvetliť, že tieto vyrážky sa vám tvoria z dojčenia, ak ste 4 mesiace dojčili bez vyrážok? Navyše, ak by to spôsobovalo naozaj dojčenie, prečo takéto vyrážky nemajú aj ostatné dojčiace ženy? Nehovoriac o tom, že je skutočne náročné vysvetliť, ako môže fakt, že žena dojčí, súvisieť s upchávaním cievok. Kožné problémy nie je možné diagnostikovať na diaľku, prosím pošlite nám fotku toho, ako to vyzerá na emailovú adresu dojcenie@mamila.sk a napíšte aj ako dlho už táto situácia trvá.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety