Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Vigantol
Otázka
Dobrý deň.Moja otazka nesuvisi uplne s dojcenim,ale potrebovala by som poradit,preto sa na vas obraciam.mam mesacnu dceru,ktora je ciastocne kojena,ale musim ju aj dokrmovat.odkedy som jej zacala davat vigantol,zacala mavat koliky.tie sme mali aj pri prvom synovi a bolo to priserne obdobie.v porodnici mi sestricka vravela (kedze som mala obavu,aby koliky nemala aj dcera),ze si mam odsledovat,ako bude reagovat na vigantol,a naozaj jej to nerobi dobre.ked som ho vysadila,koliky ustupili a je z nej spokojne babo.odporucila mi,aby som si objednala vitamin d od firmy swanson,ale neviem kolko kvapiek jej mozem z toho dat,kedze som sa docitala rozne informacie o davkovani,dokonca je tam pisane,ze nie je vhodny pre deti.viete mi,prosim,poradit?dakujem
Odpoveď
Milá Andrea,
ohľadne otázok o užívaní vitamínu D vám odporúčame obrátiť sa priamo na pediatra a tiež s ním konzultovať prípadné nežiaduce účinky či dávkovanie.
Okrem toho je dobré vedieť, že existujú aj iné príčiny kolík a plaču dieťaťa:
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety