Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Dalacin a milgamma n
Otázka
Dobrý deň mám 18 mesačnú dcéru je dojčena na požiadanie dcérka má zápal stredného ucha a užíva augumentin duo ja mam tiež zápal akoby tvarovéj kosti a užívam dalacin každých 8 hodín bolesti mi neustupuju a v lekárni mi poradili milgamma n len v etapu píše. Ze sa nesmie počas dojčenia v takých dávkach a k tomu ešte ATB nebude vhodnejšie dieťa odstaviť???
Odpoveď
Milá Veronika,
ani jedno z týchto liečiv nie je dôvod na ukončenie dojčenia. Milgamma N nepredstavuje vôbec žiadny problém. Antibiotiká, ktoré užíva vaša dcérka, nepredstavujú v tejto situácii žiaden faktor, to, že vy potrebujete užívať Milgammu nijako nesúvisí s tým, že dcérka užíva antibiotiká. Svojou liečbou jej nebudete "pridávať" ďalšie lieky.
Od bolesti tiež môžete prípadne užívať aj lieky proti bolesti - ibuprofén a podobne.
Pokračujte v dojčení bez obmedzení.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety