Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Dieťatko nechce byť na prsníku
Otázka
Dobrý deň, malá má 7 týždňov, s pomocou laktačnej poradkyne sme prekonali obdobie dokrmovania UM, kedy sa malá nevedela prisať na prsník (v nemocnici mi dali kvôli "plochým bradavkám" klobúčik a ja som strácala mlieko), asi dva týždne sme sa dojčili bez väčších problémov - hoci malá sa vždy odpojí od prsníka po 5 - 10 minútach, nechce ani dudlovať a keď plače ale nie je hladná tak sa nechce prisať - proste prsník je pre ňu len na kŕmenie. Nebol by to problém, ale teraz začala odmietať prsník aj pri jedle. Začala sa aj horšie prisávať - niekedy počujem ako ťahá vzduch. Veľmi plače (aj keď je dobre prisatá) a to paradoxne hlavne vtedy keď začne tiecť mliečko, po pár hltoch sa zakuckáva, krúti a prehýba chrbátik. Môže to byť refluxom? Posledné dni začala aj trochu grckať po jedle, niekoľkokrát vyzvracala prúdom všetko čo zjedla. Máva často aj štikútku a zapácha jej z pusinky. Dojčenie je pre ňu teraz stres.
Zatiaľ nie je vložená žiadna odpoveď.
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety