Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_l7g0dv8qfh0hunhtmi3o9dqpol, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/mamila.sk/engine/libs/class.admin.php on line 39

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/php/sessions) in /var/www/mamila.sk/engine/libs/class.admin.php on line 39
Neviem ci mam mastitidu a zacat brat ATB (som zufala:( (6038) - Poradňa dojčenia | MAMILA, o. z.
SK / CZ / UA

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5

Neviem ci mam mastitidu a zacat brat ATB (som zufala:(

Otázka

Dobry den prajem, mam 10tyzdnoveho chlapca a uz druhy tyzden ma trapi cast praveho prsnika ktora je tvrda. Je to pravy prsnik 45 stupnov od vrchu smerom k pravej pazi. Som zufala, nahrievam v sprche a aj biolampou potom dam malemu a potom aj odstriekam trochu ale stale to tam je. Vobec nemam horucky. Davam oblklady z bieleho vina, tvarohu, aj zemiak som skusala a nic. Masirujem stale az mam pocit ze sa mi tam vytvorila modrina. Dokonca 3 rocnej neteri som vysvetlila kde to vysat a nepomohlo. Doktorka mi pred tymi 2 tyzdnami predpisala ATB ze ak by som mala horucku tak ich mam zacat brat. Lenze ja ju nemam a prso stale boli a nejde odblokovat.Dieta je cisto kojene a odkedy mam problem kojim na futblistu alebo mu davam bradu k miestu a tak. Som z Topolcian. Dakujem krasne za radu. Otazka: mam zacat brat Amoksiklav TBC? (1g, 14 tablet na 2 krat za den) Dakujem PS hned po sprave zaplatim (kludne i v nedelu)

Katarina | 20.08.2017, 11:07

Odpoveď

Milá Katarína,

ďakujeme za váš ďalší príspevok o spokojnosti s našou poradkyňou Romanou Barfussovou, takéto príspevky nás vždy veľmi potešia.

Čo sa týka vašej situácie, zatiaľ nie je riešením začať brať antibiotiká. Ak máte hrču, ktorá pretrváva už 2 týždne a nemení sa, je potrebné preskúmať túto hrču a zistiť, o čo ide. Niekedy sa takto môže prejavovať napr. absces. Riešenie tejto situácie by sa malo odvíjať od toho, čo v hrči je. Odporúčame vám preto absolvovať ultrazvukové vyšetrenie. Ak by skutočne išlo o absces, hľadajte riešenie, pri ktorom vás ošetria drenážou katétrom, nie chirurgické riešenie rezom a drenážou. V prípade potreby vám k riešeniu katétrom vieme poskytnúť dokument.

Podporte nás

Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.

Tím poradkýň o. z. MAMILA

Späť na zoznam otázok
Poradňa dojčenia

4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.

prejsť do poradne
Nájdite poradkyňu

200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.

vyhľadať poradkyňu
Kniha o dojčení

Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.

objednať knihu

MAMILA o.z

MAMILA je občianske združenie, ktoré poskytuje pomoc, poradenstvo a podporu počas celej doby trvania dojčenia. Veľmi dobre rozumieme frustrácii matiek, ktoré sa rozhodnú dojčiť a zistia, že iba rozhodnutie nestačí. Potrebujú, aby im niekto skutočne pomohol. Takúto pomoc poskytujú poradkyne pri dojčení združené v o. z. MAMILA, ktoré vzniklo dňa 9. 8. 2002.
Viac o združení

Podporte nás

Vykonávame veľké množstvo činností. Poradenstvo, osvetu, vzdelávanie, bojujeme za zmenu legislatívy, suplujeme štát… Naše personálne a finančné zdroje sú obmedzené a preto nám pomôže každá podpora a príspevok. Ďakujeme Vám za podporu!
Podporiť o.z. MAMILA

MAMILA o.z

MAMILA je občianske združenie, ktoré poskytuje pomoc, poradenstvo a podporu počas celej doby trvania dojčenia. Veľmi dobre rozumieme frustrácii matiek, ktoré sa rozhodnú dojčiť a zistia, že iba rozhodnutie nestačí. Potrebujú, aby im niekto skutočne pomohol. Takúto pomoc poskytujú poradkyne pri dojčení združené v o. z. MAMILA, ktoré vzniklo dňa 9. 8. 2002.
Viac o združení

Podporte nás

Vykonávame veľké množstvo činností. Poradenstvo, osvetu, vzdelávanie, bojujeme za zmenu legislatívy, suplujeme štát… Naše personálne a finančné zdroje sú obmedzené a preto nám pomôže každá podpora a príspevok. Ďakujeme Vám za podporu!
Podporiť o.z. MAMILA

Videá

Inštruktážne videá
Kontakt koža na kožu
Videá o dojčení
Predchádzajúci Nasledujúci