Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Odstránenie bradavíc
Otázka
Dobrý deň, dojčím 11 mesačnú a 3,5 ročnú dcéru. Mám bradavice na chodidle, kt. sa nedajú odstrániť mechanicky. V lekárni mi doporučili prípravok Kolodium forte, pri dojčení však odporúčajú použiť až po konzultácii s lekárom. Informovala som sa na odstránenie pomocou laseru a bolo mi povedané, že dojčenie je kontraindikácia a teda mi tento spôsob nedoporučujú. Skutočne nemôžem pri dojčení podstúpiť uvedené? Ďakujem za odpoveď.
Odpoveď
Milá Katarína,
pri používaní tohto prípravku je pre obe vaše deti bezpečnejšie pokračovať v dojčení. Nehovoriac, že popri dojčení nie je jediný dôvod, prečo by ste nemohli podstúpiť laserové ošetrenie. Toto nemá akým spôsobom zmeniť zloženie mlieka, ani to neovplyvní jeho tvorbu. Skutočne nedáva zmysel, prečo by toto mal byť problém.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety