Dojcenie a laserova operacia
Otázka
Dobry den, mam 20 mes. synceka. Dojcime sa stale a a j v tom chceme pokracovat do prirodz. odstavenia. Len by som chcela podstupit laserovu operaciu oboch oci. Chcela som to stihnut este pred otehotnenim, ale odlozila som to kvoli porodu a pripadnemu ocnemu tlaku(vtedy sa moze dioptria zvysit). No aj tak som mala sekciu. No teraz planujeme aj druhe babatko a ja sa neviem rozhodnut co uprednostnit. Je nejaky sposob ako ist na takyto zakrok a neprestat dojcit? dakujem
Odpoveď
Milá Miriama,
vaše dieťatko má už 20 mesiacov. Takže to znamená, že nie je dôvod z hľadiska dojčenia tento zákrok odkladať. Môžete dojčiť až do doby tesne pred zákrokom a ihneď po absolvovaní zákroku, keď na to budete mať chuť. Nič, čo sa deje počas zákroku, ani kvapky, prípadne lieky proti bolesti po zákroku, nie sú dôvovodom na to, aby ste nedojčili. Môžete dojčiť bez obmedzení.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety