Pamycon a dojčenie
Otázka
Dobrý deň, prajem. Na ragády na prsníkoch mi bolo odporúčané kvapkať si 3x denne Pamycon (vtedy som mamilu ešte nepoznala). Po týždni sa ragady a začervenanie krásne stiahli. Avšak neskôr sa ku mne dostala informácia, že Pamycon je veľmi toxický a že po lokálnom aplikovaní je nevyhnutné bradavky dôkladne umyť. Žiaľ, to som netušila a ani som to nerobila. Spravidla som dojčila najmenej 30 min.po aplikácií. Zriedka sa stalo, že to bolo menej. Mohla som bábätku uškodiť? Ďakujem pekne za odpoveď
Odpoveď
Milá Mária Dominika,
nemusíte sa obávať, svojmu bábätku ste neuškodili, s touto indikáciou sa Pamycon predáva a na tento účel nájdete odporúčanie na použitie priamo v príbalovom letáku. Pamycon dáva aj malým bábätkám priamo. Je úplne v poriadku, že ste ho používali na prsník.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety