Stolica dojceneho babatka
Otázka
Moja 6 mesacna dcerka ma uz par dni hnacku. Je kysleho zapachu a s bielymi gulickami tuku, zltej az zlto-zelenej farby. Neviem presne posudit, ci v nej ma aj hlien, ale zda sa mi ze trosku ano. Materske mliecko dostavame od viacerych darkyn, preto ma napadlo, ci hnacka nie je sposobena tym ze si napr. odsavaju len predne mlieko. Inak sa mi zda dcera v poriadku, pribera normalne. Dakujem
Odpoveď
Milá Hanka,
hlavná otázka znie: Je inak vaša dcérka zdravá? (Nemá teplotu alebo iné príznaky choroby?) Je relatívne spokojná? Dobre papá a dobre priberá? Ak je odpoveď na tieto otázky áno, tak sa nemusíte zaoberať vzhľadom stolice a premýšľaním nad tým, či s tým má čo do činenie niektoré mlieko od darkyne. Ak je odpoveď áno, tak nejde o hnačku, ale o jednu z variánt normálnej stolice dojčeného dieťaťa, a to aj keby v nej bola prímes hlienu.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety