TrioHerb a Triandem
Otázka
Zdravim Mamila tim, Otazka ohladom TrioHerbu: mam dve deti, ktore dojcim tandemovo. Dcerka pred par dnami dovrsila 2.rok zivota a syncek ma 9 mesiacov. S manzelom planujeme 3.dieta. Momentalne uzivam TrioHerb na podporu laktacie nakolko som pred 2 mesiacmi mala zapal prsnika a odvtedy sa mi akoby znizila tvorba mlieka a tak uzivam TrioHerb. Avsak je uvedene, ze pocas tehotenstva sa nesmie uzivat. Ako je to teda? Ak sa nam postasti a budeme v ocakavani 3.dietata a mlieka bude ubudat, tak TrioHerb nema aj tak zmysel uzivat ze? Otazka ohladom triandemu: Nenasla som na slovenskom webe nikoho, kto by dojcil triandemovo. Je vo Vasom time niekto, kto ma skusenosti s triandemom priamo alebo nepriamo? Vsetky deti planujem dojcit do prirodzeneho odstavenia. Rada by som spoznala niekoho, kto take zazil, resp. zaziva. Vopred krasne dakujem za odpovede. S pozdravom Simona
Odpoveď
Milá Simona,
vašu otázku sme zodpovedali 13. 10. 2023 v tomto odkaze:
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety