Doterra oleje
Otázka
Dobrý deň. Mám 4mesačnú dcérku a plne kojím. Už dlhšiu dobu používam doterra oleje v našej domácnosti. Pred dieťaťom som používala vitamíny LIfelong vitality pack. Keď som otehotnela tak som nevedela či môžme pokračovať v ich používaní, tak som ich radšej vysadila. V súčasnosti by som potrebovala nasadiť nejaké vitamíny a chcela by som sa vrátiť k týmto lebo mám s nimi dobrú skúsenosť. Ak máte skúsenosti, vedeli by ste mi poradit, či ich môžem užívať aj ked kojím? V nich sa nachádzajú aj asencialne oleje a tie deti vnútorne nemôžu . Takze neviem či to ma na ne nejaký vplyv cez kojenie. Mám mnohé kamarátky , ktoré ich užívajú a koja ale ja by som chcela mať istotu. Ak máte skúsenosti, tak budem veľmi rada za odpoveď. Ďakujem .
Odpoveď
Milá Silvia,
z hľadiska dojčenia môžete používať vitamíny, aké si vyberiete. Napíšte nám, aké druhy doterra olejov by ste mali záujem používať. Vo všeobecnosti by ich použitie nemalo predstavovať problém z hľadiska dojčenia.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety