Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Kojenie ako pomôcka pri ockovani
Otázka
Dobrý deň, synček ma za sebou prvé očkovanie. Bohužiaľ ma prekvapila neochota našej pediatricky. Plánovali sme dat syna zaočkovať na prsniku. Som celkom sklamaná, predpokladám ale ze na vine je skôr preplnená kapacita, a pani doktorka teda nemala čas sa nami zaoberať. Ja však tajné dúfam, že takéto návštevy u lekára s dieťaťom môžu vyzerať aj inak ako horor plný plaču. Neviete prosím o nejakej dobre pediatricke v Bratislave ?
Odpoveď
Milá Nikola,
prisatie bábätka k prsníku je otázka pár sekúnd. Toto nepredstavuje ospravedlnenie pre to, že nie je možné umožniť bábätku prežiť nepríjemný zákrok v náručí matky s anestetickým účinkom dojčenia. Je pochopiteľné, že ste sklamaná. Pre takýto postup neexistuje vedecké opodstatnenie. Máte právo trvať na tom, aby sa očkovanie, či odbery krvi a iné zákroky udiali popri dojčení. V Bratislave sa tiež môžete obrátiť na ordináciu detskej lekárky MUDr. Miklovičovej (https://www.babyhelp.sk/).
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety