Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Novorodenec veľa pije
Otázka
Dobrý deň prajem, dcérka má 10 dní, dojčím ju na požiadanie. Zvykne na prsníku zaspávať, no niekedy to trvá aj hodinu, kým príde tvrdý spánok a ja ju môžem položiť na posteľ. Spočiatku aktívne saje, prehĺta a druhú polovicu času len pasívne cumle prsník, upokojuje sa a zaspáva. Keď sa zobudí a hľadá prsník priložím ju. Nastáva však problém, že mi grcká mliečko, keď sa (asi) veľa napije. Je mi ľúto že mi mliečko grcká, keď ju nepriložím, hľadá prsník, zvyšuje sa jej nervozita až dochádza k plaču. Ako riešenie vidím cumlík práve pre to upokojenie. Prisatie máme skontrolované LP, pochválila nás, v noci dojčím aj poleziačky. To grckanie má celkom znervózňuje a aj keď viem aké sú nevýhody používania cumlíka, nevidím iné východisko. Taktiež si ju na hruď “skin to skin” nemôžem prikladať lebo hneď hľadá prsník a zdvíha hlavičku do nebezpečných polôh.
Odpoveď
Milá Simona,
vašu otázku sme zodpovedali 16. 11. 2022 v tomto odkaze:
https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=10791
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety