Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_mbrs0ohne9jfch8og2f4ukbe6t, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/mamila.sk/engine/libs/class.admin.php on line 39

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/php/sessions) in /var/www/mamila.sk/engine/libs/class.admin.php on line 39
Dávky B vitaminů vhodné při kojení 4 letého dítěte (10570) - Poradňa dojčenia | MAMILA, o. z.
SK / CZ / UA

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5

Dávky B vitaminů vhodné při kojení 4 letého dítěte

Otázka

Dobrý den, kvůli vyčerpání a neurologickým potížím po onemocnění covidem jsem brala hořčík a vit B12, B6, B1. U B6 jsem se snažila dodržovat max 20mg denně, jak jsem slyšela doporučení. Nyní jsem dostala darem tento přípravek pro celkovou kondici atp. https://73.hcy-vitality.cz/detail/homocystein-vitality-s-betainem/ Tam je dávka 30mg B6. A další vitaminy jsou tam také ve vyšších dávkách. Zajímá mě, zda když kojí do samoodstavu 4leté dítko, párkrát za den (spíše ráno a večer), je možné tyto vitaminy bez obav užívat. Nebo zda je možné je užívat alespoň při úpravě množství (jsou v kapslích, tak se dá část odsypat). Velmi děkuji

Ivona | 01.08.2022, 13:04

Odpoveď

Milá Ivono,

z hľadiska dojčenia tento prípravok nepredstavuje žiaden problém, pokračujte v dojčení popri jeho užívaní, dojčenie nemusíte časovať či obmedzovať podľa použitia tohto prípravku.

Podporte nás

Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.

Tím poradkýň o. z. MAMILA

Späť na zoznam otázok
Poradňa dojčenia

4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.

prejsť do poradne
Nájdite poradkyňu

200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.

vyhľadať poradkyňu
Kniha o dojčení

Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.

objednať knihu

MAMILA o.z

MAMILA je občianske združenie, ktoré poskytuje pomoc, poradenstvo a podporu počas celej doby trvania dojčenia. Veľmi dobre rozumieme frustrácii matiek, ktoré sa rozhodnú dojčiť a zistia, že iba rozhodnutie nestačí. Potrebujú, aby im niekto skutočne pomohol. Takúto pomoc poskytujú poradkyne pri dojčení združené v o. z. MAMILA, ktoré vzniklo dňa 9. 8. 2002.
Viac o združení

Podporte nás

Vykonávame veľké množstvo činností. Poradenstvo, osvetu, vzdelávanie, bojujeme za zmenu legislatívy, suplujeme štát… Naše personálne a finančné zdroje sú obmedzené a preto nám pomôže každá podpora a príspevok. Ďakujeme Vám za podporu!
Podporiť o.z. MAMILA

MAMILA o.z

MAMILA je občianske združenie, ktoré poskytuje pomoc, poradenstvo a podporu počas celej doby trvania dojčenia. Veľmi dobre rozumieme frustrácii matiek, ktoré sa rozhodnú dojčiť a zistia, že iba rozhodnutie nestačí. Potrebujú, aby im niekto skutočne pomohol. Takúto pomoc poskytujú poradkyne pri dojčení združené v o. z. MAMILA, ktoré vzniklo dňa 9. 8. 2002.
Viac o združení

Podporte nás

Vykonávame veľké množstvo činností. Poradenstvo, osvetu, vzdelávanie, bojujeme za zmenu legislatívy, suplujeme štát… Naše personálne a finančné zdroje sú obmedzené a preto nám pomôže každá podpora a príspevok. Ďakujeme Vám za podporu!
Podporiť o.z. MAMILA

Videá

Inštruktážne videá
Kontakt koža na kožu
Videá o dojčení
Predchádzajúci Nasledujúci