Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Ovulace
Otázka
Dobrý den, kojím na požádání ročního chlapečka, stále kojím hodně často. Od konce šestinedělí jsem již několikrát stalo že mě začne bolet podbřišek jako kdybych měla ovulaci a nebo menstruaci. V těchto dnech mi doslova zmizí laktace. Zhruba po 5 dnech až týdnů se to jako lusknutím prstu vrátí do normálu. Nikdy jsem ale nedostala menstruaci! Nepřišla jsem na žádnou jinou příčinu ubytku laktace, chlapeček se přisává, kojí se často, žádné změny. Bylo mi řečeno, že pravděpodobně prožívám ovulaci bez menstruace a že ubytek laktace v této době je normální. Vy ale uvádíte, že ovulace bez následně menstruace probíhat nemůže, co to tedy je? Mě opravdu bolí podbřišek, pociťuji únavu, hlad, jako kdybych menstruaci a nebo ovulaci prodělávala. Mohou to být nějaké hormonální změny? Nebo opravdu ovulace bez krvácení? Dříve jsem měla trochu nepravidelnou menstruaci, nicméně v posledních letech se to upravilo a otěhotněla jsem bez problémů. Děkuji moc
Odpoveď
Milá Jana,
vašu otázku sme na našej webovej stránke zodpovedali:
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety