Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Riedka stolica po pôrode a počas dojčenia
Otázka
Od pôrodu mi ubehlo 5 mesiacov, stále plne kojím. Odkedy však kojím, veľmi často sa mi opakuje urgentná riedka stolica, nič také som predtým nepoznala. Navštívila som aj gastroenterológa, ale funkčne vyzerá byť s trávením všetko v poriadku. Môže mať na to vplyv kojenie, prípadne hormonálne zmeny? Ak áno, kedy to zvykne odoznieť? Vďaka, Anna
Odpoveď
Milá Anna,
toto nie je vec, na ktorú by sa dojčiace ženy typicky sťažovali, a ak ženy po pôrode niečo riešia, tak skôr zápchu. Tým pádom je ťažké odhadnúť, kedy toto môže odznieť, pretože sa zdá, že nie je jasná ani príčina toho, prečo sa toto deje. Ak vám pri vyšetrení gastroenterológ povedal, že je to v poriadku, skúste sa zamerať na kroky, ktoré by vám mohli pomôcť - jedlá alebo prípravky, ktoré by zmenili hustotu stolice. Skúste si tiež všimnú, či takúto stolicu nespúšťajú určité jedlá alebo potraviny.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety