Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /var/www/mamila.sk/objects/forum/comment_page.php on line 5
Verrumal
Otázka
Dobry deň, dojčím 3 mesačné bábätko. Neviem presne, max 5x som použila liek Verrumal na 1 malú bradavicu na mojom chodidle. Myslela som ze to nemôže byt problém pri dojčení, avšak zistila som , že pri dojčení sa nemá používať. Moja otázka je, či som mohla bábätku uškodiť? Mam z toho výčitky. Ďakujem
Odpoveď
Milá Edka,
toto nepredstavuje pri dojčení problém, pretože obe liečivá obsiahnuté v tomto veku sa nebudú vstrebávať do krvi. Ich použitie na kožu je v minimálnom množstve a preto neexistuje možnosť, aby používanie tohto prípravku malo terapeutický účinok na dieťa, teda dieťa toto nemá ako ovplyvniť. Nehovoriac o tom, že jedna zo zložiek je liečivo, ktoré sa bežne používa aj ako tabletky.
Za odpoveď oceníme váš finančný príspevok.
Tím poradkýň o. z. MAMILA
Späť na zoznam otázokPoradňa dojčenia
4850 otázok a odpovedíPotrebujete podporu a pomoc s dojčením? Pýtajte sa, radi vám odpovieme.
prejsť do poradneNájdite poradkyňu
200 poradkýň pri dojčenína Slovensku a ďalšie v zahraničí. Nájdite si najbližsiu poradkyňu.
vyhľadať poradkyňuKniha o dojčení
Chcete mať praktický návod na dojčenieporuke vždy, keď to budete potrebovať? Objednajte si našu knihu.
objednať knihuVšetko o dojčení
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety
- Poradňa dojčenia
- Názorné videoukážky správneho dojčenia
- Poradkyne pri dojčení
- Kontaktujte poradkyňu
- Pomoc pri dojčení (najčastejšie problémy)
- Kniha Praktický návod na dojčenie
- Články o dojčení
- Fotogaléria dojčenia
- Príbehy matiek o dojčení
- Dojčenie a... (encyklopédia dojčenia)
- Ankety